fredag 31 juli 2009

Hästägare

Ja, det är vi numera, åtminstone till en halv häst -fniss-
Det hela började med att vi skulle leasa en häst tillsammans med våra goa vänner i Buddbyn, så när vi väl hittade en så blev det som så att vi fick henne under förbehållet att ägaren ska ha hälften av de första 60 tusen som hon förhoppningsvis ska springa in=) Så nu är vi då alltså hästägare. Hon kom upp igår och enligt rapport från Sussie verkar det vara en trevlig häst, lite nervös och lite fula bakben men annars fin så vi hoppas naturligtvis på att hon ska bli en riktigt duktig travare som iallafall kan springa in så pass mycket pengar att hon betalar sig själv, mest roligt ska det ju bli att få börja vara på tävling igen, var ju ett tag sen de hade nån att starta med så det ska bli himla roligt. Är ju Sussie som sköter hästen, jag är ju där och hjälper med det jag kan, men hon sköter träningsupplägget och tar hand om allt sånt=)

Just nu är vi uppe i Kuoksu och har det bra, idag klipper vi gräs och gör fint på gården så att vi kan ta det lugnt och njuta resten av vistelsen här. Idag på em kommer även mamma och pappa hit så då är vi fullt hus=)
Saga och Hanna leker för fullt och är ute mest hela tiden, så skönt när man inte behöver bekymra sig för vägar eller andra faror=)
Nä, nu ska Märta äta gröt och sen ska jag ut och kratta vidare.
Tjing!

Inga kommentarer: