torsdag 25 juni 2009

Underbara sommar!

Ja, äntligen verkar det som att sommaren har kommit på riktigt! Vi har nu i flera dagar haft sol och varmt, nästan så att det är för varmt ibland=)
Vi har mest bara skrotat på här hemma sen vi kom hem från Kuoksu, Fredrik jobbar ju på dagarna så det blir inte så mycket.
Måndag till onsdag har vi varit hund-häst-och kattvakt då Buddbyfolket var på en liten semester. Saga har varit med varje gång till stallet och har pysslat om "sin" ponny, hon red en av dagarna och red helt själv, det är första gången hon gjort det på Zorro och de skötte sig båda superbra! Det är så roligt att hon har möjligheten att rida precis när hon vill, det är ju en dröm för en 4½ årig hästtjej! Det är tur vi har Buddbyfolket=)
Deras hund Gero bodde här medan de var borta, han är riktigt fin så det var bara trevligt=) Varje morgon vaknade vi av en stor vorsteh-nos i ansiktet då han klivit upp i sängen och bredde ut sig -skratt-
Idag ska jag och Saga ut och tvätta bilen, sen blir det väl lite hemmapyssel under dagen, efter middan kanske vi åker ut till buddbyn en sväng och sen kanske till travet om vi ids!
Nu dags för frukost!!

tjing

Inga kommentarer: